Wat is palet?

Ontsprongen als de vaste donderdagavond in de welbekende Club Claire te Amsterdam is PALET uitgegroeid tot het kleurrijkste festijn in Amsterdam en omstreken. PALET mengt een breed spectrum aan kleuren die een diverse muzikale invulling aan haar avonden geeft, waar onontdekt talent samenkomt met gevestigde namen en geen genre onbenut blijft. De rode, gele, of blauwe muzikale lijn brengen diverse avonden en clubnachten aan het licht. Laat je verrassen door special live acts, verrassende dj-sets en prikkelende kunstuitingen en dat alles samen op één plek, op het kleurpalet.

ROOD

Rood staat in het teken van ondergrondse sferen: een wat harder en dieper geluid waarin er wordt geschommeld tussen verschillende soorten house, techno, en minimal.

Geel

Geel staat in teken van warme sferen, ‘wereldmuziek’, tropische invloeden op het gebied van disco en house en andere ‘wereld’ genres.

Blauw

Blauw staat in het teken van genres schommelend van afro/future base, Amapiano naar funky house en gemend met hiphop invloeden.